Kontakt oss

Vi ønsker å være en veldig god og viktig side for deg som ønsker å få mer generell informasjon om tennis, men også litt mer spesialisert og en fordypning i det. Det er en sport som har sine ulike aspekt som kanskje kan være litt vanskelig å forstå om man ikke har fulgt med på det så mye før og om man ønsker så kan man også kontakte oss her for å stille de spørsmålene man vil ha svar på. Det er vanskelig å finne slik informasjon mange steder, spesielt på norsk, siden det ikke er den største idretten i landet akkurat.

For mange så føles tennis som en sport hvor folk med litt bedre vilkår i livet holder på, noe som gjør at kanskje mange ikke føler at de kan involvere seg så mye i det. Til en viss grad stemmer det jo, men om du har talentet, eller kjenner noen som har det, så er det ingen tvil om at du får hjelp til å utnytte det så mye som mulig. Om du kanskje er en forelder som føler at ditt barn har godt av å spille tennis, og lurer på litt hva som foregår rundt det og hva som er best for ditt barn, så er det kanskje greit å få litt info om akkurat det?

Kunnskap er aldri feil, og om du føler du har noe du vil si til oss, så kan du også det. Alle sider kan bli bedre, inkludert vår, så vi er ikke redde for litt ris, spesielt om det er konstruktivt! Vi ønsker å gjøre nordmenn litt mer obs på tennis som den fantastiske idretten den er og som den fortjener, og vil du være med på det, og har noen forslag, nøl ikke med å skrive til oss. Det er noe vi setter pris på!

Kontakt oss via e-post

webmaster@thedeomainname.com